VANIS Dubbelsäng – 180×200

€1 999
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

 

 

Vanis i ett slitstarkt sammetstyg i färgen mörkgrå. Vår ställbara kontinentalsäng i enklare tappning är uppbyggd i 2 lager. En ställbar säng öppnar upp för många möjligheter, det perfekta valet för dig som vill ha det där lilla extra. Gör vardagen lite enklare – och lite bättre!

Sängramarna kommer i 2×90 (180) cm bredd, där enda delen är i fasthet medium och andra delen fast. Runt resårmadrasserna finns en robust ram tillverkad i granträ. Resårmadrassen är uppbyggd av pocketfjädrar med 5 komfortzoner som följer kroppens former samt stålkonstruktion med motor från Linak. Sängen är steglöst inställningsbar, i sitt- och liggställning, som styrs med hjälp av fjärrkontroll och erbjuder en god komfort. Den pikerade bäddmadrassen är uppbyggd av mickrofibervadd och kallskum.

Sammantaget är sängen uppbyggd för att ge en skön sovkomfort samt ge ett enhetligt intryck i sin helklädda design. Hela sängen vilar på champangeben i silvrig aluminium. Kan Kombineras med fristående lyxig sänggavel i helklädd design i ett sammetstyg med dekorsömmar och djuphäftade klädda mörkgrå knappar.(Ingår inte i priset.)

Material resårmadrass: ram i granträ, plywood och pocketresår, Höjd resårmadrass: 19cm, Material bäddmadrass: syntetiskt fiber och polyether, Höjd bäddmadrass: 9cm, Totalhöjd säng: 58cm. Lättare montering krävs.

 

 

FÄRG

SVENSKTILLVERKAD

MATERIAL

FASTHET

STORLEK

KOMFORTZONER




Tunnus:
15440-702

Tuottaja: Wikinggruppen

Tuote on lisätty ostoskoriisi